Share

Proiecte proprii

Proiecte proprii

Lemn pentru case si suflet

Anul 2020 îi aduce companiei Euro Edil Invest lansarea în producția de material lemnos de cea mai bună calitate, alături de compania Living Style Design și intrarea pe piața de lux a mansardelor, construcțiilor din lemn și parchetului stratificat din stejar, ca urmare a deschiderii unei linii de prelucrare dotată cu utilaje de ultimă generație.

Ideea intrării în industria lemnului este una mai veche, dar în lipsa unui spațiu suficient a fost amânată de mai multe ori. În prezent, acest „proiect al lemnului pentru case și suflet”, are propria lui casă, o hală industrială mixtă în str. Biruinței nr.23, din Glina, dotată cu toate echipamentele necesare pentru prelucrarea lemnului de cea mai bună calitate.

Compania își dorește să schimbe percepția clienților față de tot ce înseamnă mansarde, foișoare, terase, parchet stratificat și, în general, construcții din lemn, prin realizarea de lucrări exclusiviste, la standarde de top, din structuri de lemn lamelar și materiale de lux.

Pe lângă aspectul deosebit de plăcut, aceste structuri din lemn lamelar au și o rezistență fizică deosebită, care le recomandă pentru ridicarea unor construcții spectaculoase, de mari dimensiuni, unele chiar arcuite.

Mai mult decât atât, acest tip de lemn este recomandat și pentru medii speciale, în care alte materiale se deteriorează, precum cele din saline, bazine de înot, parcuri acvatice, sere sau depozite de materiale chimice.

În plus, datorită sistemelor de prindere „în dinți”, prin așezarea acestor lamele unele peste altele se pot obține grinzi de câțiva metri grosime și de peste 50 de metri lungime.

De asemenea, rezistența, durabilitatea și aspectul modern sunt caracteristici de bază și în cazul parchetului stratificat din stejar realizat de Euro Edil Invest și Living Style Design, indiferent de nuanța sau de textura preferată de clienți.

Business Park Euro Edil Invest

Cel mai mare proiect propriu al Euro Edil Invest vizează, în prezent, dezvoltarea unui Parc Logistic pe un teren propriu al companiei, aflat în Șoseaua Olteniței din sudul Capitalei.

Cu o suprafață totală de 25.000 de metri pătrați, Business Park Euro Edil Invest cuprinde deja trei hale mixte cu suprafețe cuprinse între 600 și 1.500 de metri. Primii clienți ai parc ului sunt Cafeteria Daliano , Veterin Distribution și Vending Master SRL.

Conform planului de dezvoltare al zonei, pe toată suprafața Parcului Logistic vor fi ridicate, în perioada următoare, hale mixte pentru producție, depozitare și birouri, din cele mai diverse domenii de activitate, o parte realizate chiar de dezvoltator, o parte ridicate în regie proprie de firmele contractante.

Acest nou hub de business din București va fi realizat la cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere al rețelei interioare de acces și al spațiilor de parcare – de care ne vom ocupa exclusiv în calitate de dezvoltator -, cât și al aspectului construcțiilor, care va trebui respectat de toți clienții parcului industrial.

Pe termen lung, ne dorim ca zona să devină una smart, care să includă și numeroase servicii integrate.