Share

Proiectare constructii si instalatii

Proiectare constructii si instalatii

Proiectare constructii si instalatii

Proiectarea reprezintă punctul de pornire al oricărui plan de construcții electrice, sanitare, termice, rețele exterioare sau construcții civile și industriale. Mai mult decât atât, această etapă stă la baza următoarelor faze ale construcției: cea de autorizare și cea de execuție a lucrărilor. Iar pentru noi, proiectarea unei rețele înseamnă mult mai mult decât simplul act de a conecta firele sau țevile unui sistem ori de a contura perimetrul și interioarele unei construcții. Un proiect cu adevărat bun pentru client este unul care este adaptat întocmai nevoilor sale, atât în privința spațiului pe care se va realiza, cât și a funcțiunilor pe care le va asigura. Acestea sunt principalele motive pentru care și pentru serviciile de proiectare lucrăm cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, care pot crea, cu adevărat, soluții ușor de implementat, economice și fiabile. Pentru aceasta, experții noștri parcurg mai întâi o etapă de evaluare în privința nevoilor clientului și a rețelelor deja existente – acolo unde există deja astfel de construcții , pentru ca abia după aceea să poată concepe un plan. Evaluarea este urmată apoi de planificarea și de configurarea noii rețele sau de actualizarea rețelei, în funcție de necesitățile clientului și de intențiile de extindere pe termen lung, gândite astfel încât viitoarele modificări ale rețelei să nu perturbe activitatea clientului.

Tipuri de lucrări de proiectare ce pot realiza experții

Euro Edil Invest

 

  • Construcții industriale mixte;
  • Construcții civile;
  • Construcții provizorii;
  • Instalații electrice;
  • Instalații sanitare;
  • Instalații termice clasice sau prin pardoseală;
  • Rețele exterioare de colectare a apei pluviale și menajere;
  • Bazine de retenție a apei pluviale pentru irigații;
  • Rețele de stingere a incendiilor (hidranți);
  • Instalații și bazine pentru protecție la foc.

Executie constructii instalatii

Execuția proiectului este faza care definește planul inițial pus la cale de arhitecți și de beneficiari și necesită o planificare atentă și responsabilă. Scopul principal al acestei a treia, poate cea mai importantă, etapă a construcției este de a livra la timp și în buget o lucrare de cea mai bună calitate, realizată de profesioniști în construcții, din toate domeniile de activitate. In privința importanței acestei etape putem afirma, metaforic, că execuția unei construcții este asemenea creșterii unui copil și că fiecare pas este esențial. Și cum pentru aceasta lucrează o întreagă echipă, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării sau tratat cu „merge și așa”!

Amenajari

Amenajarea spațiului este un element fundamental în definitivarea unui proiect și în personalizarea unui spațiu, de aceea este indicat să fie încredințată unei echipe de arhitecți de specialitate. Iar noi nu ne abatem niciodată de la această regulă și mizăm întotdeauna pe cei mai pricepuți designeri de interior și, în cazul amenajărilor exterioare, peisagiști. Ca și proiectarea, această etapă este o muncă de echipă – arhitecți, client, echipă de lucru – și începe cu o analiză aprofundată a modului în care clientul dorește să utilizeze spațiul, urmată de întocmirea unui plan care definește zonele care urmează să fie amenajate, în funcție de activitățile care se vor desfășura în acele zone. Acest plan spațial va defini, de asemenea, modul în care oamenii se vor deplasa prin perimetrul respectiv, astfel încât amplasarea elementelor decorative să își găsească locul perfect.