Share

Despre noi

Despre noi

01

Despre Noi

Povestea Euro Edil Invest a început în anul 2007, ca o afacere de familie.

„Am muncit mult și am reușit să creștem de la un an la altul, câte puțin, ajungând să avem în prezent 40 de oameni alături de care lucrăm zi de zi. Am început să ridicăm construcții civile, apoi ne-am axat foarte mult pe lucrări de instalații și de terasamente, investind practic tot ce câștigam în utilaje și în personal calificat. Construcțiile au fost și au rămas pasiunea noastră și chiar dacă fiecare pas pe care l-am făcut a fost dificil, bucuria reușitelor și fiecare proiect finalizat au fost cea mai bună răsplată pentru eforturile noastre”.

„Am avut întotdeauna un motto după care ne-am ghidat în această afacere și am reușit să îl respectăm de fiecare dată în relația cu clienții.
Acesta a fost „Construiește reponsabil!” și ne-a ajutat să avem o relație umană cu clienții, bazată pe respect și înțelegere, indiferent dacă am construit pentru ei case, blocuri, rețele, drumuri sau clădiri impresionante de birouri.

Ne-am implicat etic, găsind întotdeauna o cale să ajutăm clientul, iar asta ne-a adus recomandările de la om la om, care, din punctul nostru de vedere sunt cu mult mai valoroase decât orice publicitate”.

Iar target-ul este cât se poate de realist, având în vedere cele două proiecte proprii pe care Euro Edil Invest le are în dezvoltare în prezent.

Unul vizează lansarea în producția de material lemnos de cea mai bună calitate, alături de compania Living Style Design și intrarea pe piața de lux a mansardelor, construcțiilor din lemn și parchetului stratificat din stejar, datorită utilajelor de ultimă generație și materialelor folosite.

Al doilea proiect de anvergură constă în dezvoltarea unui Parc Logistic pe un teren propriu al Euro Edil Invest, în suprafață de 25.000 de metri pătrați, aflat în Șoseaua Olteniței din sudul Capitalei, pe care au fost ridicate deja trei hale mixte cu suprafețe cuprinse între 600 și 1.500 de metri.

02

Abilitatile
noastre

Echipa noastră preia totul, de la dezvoltarea unei idei și a unui concept până la realizare. Credem în tradiții și le încorporăm în inovațiile noastre. Toate proiectele noastre încorporează o imagine artistică unică și soluții funcționale. Clientul este sufletul proiectului. Scopul nostru principal este de a ilustra valorile și individualitatea sa prin design.

%

Design

%

Arhitectura

%

Constructii