Share

Constructii industriale mixte

Constructii industriale mixte

Constructii industriale mixte

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE MIXTE, REALIZATE DIN STRUCTURĂ METALICĂ, MONOLIT SAU PREFABRICATE DIN BETON

Construcțiile industriale mixte, realizate din structură metalică, monolit sau prefabricate din beton sunt spații complexe destinate serviciilor, producției, depozitării, dar și birourilor, de aceea necesită nenumărate funcțiuni.

Am învățat aceste lucruri încă din 2010, când am construit de la zero prima astfel de construcție mixtă, pentru un service auto și ITP, cu o suprafață de 600 de metri pătrați, pe care am realizat-o din beton și ferme metalice.

„Ne plac aceste tipuri de construcții, pentru că aduc mereu ceva nou. În plus, se realizează mai ușor decât o construcție clasică și sunt mult mai economice, pentru beneficiar, având în vedere suprafețele impresionante pe care le pot acoperi. Spre exemplu, dacă prima hală construită a avut doar 600 de metri pătrați, construcția pe care am realizat-o pentru compania Mediclim are 2.850 de metri pătrați, iar cea pentru industria auto, 4.500 de metri pătrați”.

Construcțiile sunt realizate integral din structură metalică și prefabricate din beton, au pardoseli din beton elicopterizat, acoperite cu diferite materiale, precum cuarț cimentos sau rășini apoxidice, extrem de rezistente la trafic intens.

Cea mai nouă astfel de locație a fost realizată în regie proprie de Euro Edil Invest, în strada Biruinței nr.23, din Glina, pentru noul proiect demarat în industria prelucrării materialului lemnos de cea mai bună calitate, în colaborare cu Living Style Design.

Proiectare constructii si instalatii

Proiectarea reprezintă punctul de pornire al oricărui plan de construcții electrice, sanitare, termice, rețele exterioare sau construcții civile și industriale. Mai mult decât atât, această etapă stă la baza următoarelor faze ale construcției: cea de autorizare și cea de execuție a lucrărilor. Iar pentru noi, proiectarea unei rețele înseamnă mult mai mult decât simplul act de a conecta firele sau țevile unui sistem ori de a contura perimetrul și interioarele unei construcții. Un proiect cu adevărat bun pentru client este unul care este adaptat întocmai nevoilor sale, atât în privința spațiului pe care se va realiza, cât și a funcțiunilor pe care le va asigura.

Blocuri de locuinte

Când faci cu succes recepția unui bloc de șase niveluri, cu demisol, parter și patru etaje, iar beneficiarul este mulțumit, poți spune că ești gata să realizezi orice construcție. Așa ne-am simțit după ce am predat la cheie primul imobil de locuințe pe care l-am realizat în Sectorul 4 al Capitalei, pe strada pe care a locuit poetul Vasile Alecsandri și pe care se află și în prezent casa memorială a acestuia. A fost un proiect dificil, pe care am reușit să îl ducem la bun sfârșit în cele 12 luni stabilite prin contract, iar acest lucru ne-a motivat și mai mult, mai ales că această construcție oferă toate facilitățile, evidențiindu-se printr-o arhitectură modernă, care se integrează perfect în peisajul urban atât de divers.

Cladiri de birouri

Se spune că oamenii alcătuiesc cu adevărat organizația, dar, am spune noi, e foarte important și locul, așa că avem grijă să concepem întotdeauna spații care să creeze un mediu de lucru plăcut și să favorizeze comunicarea, munca și colaborarea în echipă, lucruri esențiale în creșterea și dezvoltarea afacerilor partenerilor noștri.

Orice spațiu de birou conceput inteligent va fi o colecție de spații care ajută activitățile desfășurate de angajați și poate include zone private pentru activități de concentrare ridicată sau spații informale de întâlnire pentru întreaga echipă.

Locuinte individuale

Construcția unei locuințe individuale poate fi o perioadă stresantă dacă nu lucrați cu o firmă specializată, iar costurile pot fi cu mult mai mari, din cauza unor greșeli de execuție, a întârzierilor nejustificate sau a nerespectării bugetelor inițiale și a planurilor.

Proiectul Edil Garden, format din construcții tip duplex, dezvoltat de Euro Edil Invest a fost pentru noi un reper important în privința dezvoltării unor locuințe individuale și a ce presupune un astfel de proiect, începând din faza de desen și trecând prin cea de autorizare, construire și amenajare.

Constructii din material lemnos

Construcțiile din lemn vin din trecutul străvechi, dar promit să devină și trendul pentru un viitor sănătos, sigur și durabil, mai ales atunci când este de cea mai bună calitate și este prelucrat cu cele mai noi tehnologii existente pe piață.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care, începând din 2020 ne specializăm și în proiectarea, producția de lemn și, implicit, intrăm pe piața de lux a mansardelor, caselor din lemn și parchetului stratificat din stejar, clădirilor modulare de birouri, hotelurilor, restaurantelor, grădinițelor, bazinelor de înot și saune-lor din lemn stratificat, deschizând pentru aceasta și pentru producție de parchet stratificat din stejar o linie proprie de ultimă generație, pentru prelucrarea materialului lemnos de cea mai bună calitate, alături de compania Living Style Design.

Infrastructura si terasamente

Dacă vom căuta definiția „de dicționar” a ceea ce înseamnă lucrări de infrastructură și terasamente, am spune că este un termen general pentru sistemele fizice de bază ale unei afaceri, regiuni sau națiuni, precum: sistemele de transport, rețelele de comunicații, canalizarea, apa și sistemele electrice. Toate sunt exemple de infrastructură și investiții importante, esențiale pentru funcționarea, dezvoltarea economică și prosperitatea unei țări.

Dacă, ar fi să spunem o definiție simplă, de oameni care pun umărul la realizarea unor astfel de lucrări, am spune că lucrările de infrastructură și terasamente sunt baza tuturor proiectelor, indiferent dacă se aplică pe scară largă sau doar unei companii, unui cartier sau unei locuințe. Practic orice incintă are nevoie de lucrări de infrastructură.